Over Datadestroyer

Datadestroyer is gevestigd op bedrijventerrein 'de Haansberg' in Rijen (Noord Brabant) en heeft een intensieve samenwerking met SpareIT. Deze bedrijven zijn samen gevestigd in een modern bedrijfspand met een groot logistiek distributiecentrum en een technische werkplaats.

SpareIT beschikt over een grote voorraad computer hardware in eigen magazijn, goede contacten met alle A-merk leveranciers alsmede over medewerkers die dankzij jarenlange technische ervaring en continue training een goed advies en begeleiding bieden.

Tevens is SpareIT  ‘preferent HP Business Partner’ en ‘Refurbished HP Specialist’.
Wat betekent dat SpareIT alle HP producten snel en met technisch advies kan leveren.





Datadestroyer is opgericht in 2009 en is een sterk groeiende organisatie die het vernietigen van uw vertrouwelijke data volledig uit handen neemt. Met een vertrouwd en gespecialiseerd team verzorgen wij het wissen ofwel het overschrijven van harddisks inclusief een certificaat van verwijdering van data. Wij kunnen dat bij u op locatie verzorgen zodat uw vertrouwelijke data uw pand niet eens verlaat, of wij verzorgen het vernietigen van uw data in ons eigen technisch centrum te Rijen (NB).

Datadestroyer onderneemt maatschappelijk verantwoord doordat zij haar activiteiten bewust richt op het toevoegen van waarde aan zowel people, planet als profit.

Datadestroyer gaat zelfs nog een stapje verder en richt zich op nieuwe marktkansen door milieuvriendelijke recycling, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu, nu en in de toekomst. UIteraard is Datadestroyer lid van MVO Nederland.

Datadestroyer steunt

Datadestroyer-steunt


Onze referenties